Nagy Diák Agrárteszt – mezőgazdálkodj okosan!

Standard

Ismerd meg a mezőgazdaság modern arcát és játssz velünk!

Számodra még mindig a piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg, ha az agrárium szót hallod? Tesztünkkel – a tradíciók mellett – a mezőgazdaságban alkalmazott legmodernebb technológiákat, eredményeket szeretnénk megmutatni Neked. Azt a valóságot, amellyel az agrárium is felzárkózott a high-tech vonalába, minőségibb termelést, életkörülményeket és környezeti fenntarthatóságot biztosítva.

Gyere, tedd magad próbára és töltsd ki a tesztet, hogy Te is esélyese légy a fődíjnak, egy profi drónnak és egy drónkezelő tanfolyamnak, de a második és harmadik helyezetteket is jutalmazzuk egy 50 000 Ft-os, illetve egy 25 000 Ft műszaki vásárlási utalvánnyal.

A Nagy Diák Agrárteszt egy háromfordulós nyereményjáték, amelyben 12 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt, de a tesztet bárki kitöltheti. A verseny első, online fordulója 2019. november 29. és 2020. június 15. között zajlik, addig elérhető az online teszt itt, a www.agrarteszt.hu oldalon.

Az itt legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást a 2020. szeptember 22-én – a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül – megrendezendő középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 12 agrártudós között dől el a verseny.

Mezőgazdálkodj okosan, légy részese egy országos vetélkedőnek, hogy rád is igaz legyen – ki mint vet, úgy arat!