Lezárult a Nagy Diák Banktudós Teszt 

 

A Nagy Diák Banktudós Teszt játékunk nagy sikerrel ért véget - a tesztet több, mint 13 ezren töltöttétek ki!

Az elődöntőben legjobb eredményt elérő 1 000 játékos kapott meghívást a 2023. december 11-12-én megtartott online középdöntőbe, ahonnan a fináléba jutott legsikeresebb banktudósok között dőlt el a verseny a 2023. december 15-i online döntőn. 

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadóra január 12-én, az Educatio Kiállításon került sor: az országos játék döntőjét a lukácsházi Szafián Petra nyerte meg. Petra a három fődíj közül a görög nyaralást választotta, így ő egy hetet tölthet el a görögországi Olympia Beachen.

A játék II. helyezettje a budapesti Bosits Réka lett. A fennmaradó két díj közül Réka a Iphone 14 és az Apple Watch párosát választotta.

A dobogó III. fokára a budapesti Marossy Hanna állhatott fel. Ő egy Sencor elektromos rollerrel mehetett haza a díjátadóról.

Szívből gratulálunk a nyerteseknek és mindenkinek, aki megmérettette magát a versenyen! Amennyiben régi, vagy új játékosként a következő Banktudós teszten is szeretnéd próbára tenni magad, látogass vissza hozzánk szeptember legelején!


További részletek: www.due.hu