Mi ez?

Játssz velünk a Nagy Diák Banktudós Teszten, és légy naprakész a digitális pénzügyekben!

Gyere, tedd magad próbára és töltsd ki a tesztet, hogy esélyed legyen a fődíjra, amit te választhatsz ki egy fantasztikus kétszemélyes tengerparti nyaralás, egy iPhone14 és Apple Watch 8 párosa, vagy egy elektromos roller közül!

A Nagy Diák Banktudós Teszt egy háromfordulós nyereményjáték, amelyben 18 és 26 év közötti, felsőoktatásban tanuló fiatalok* vehetnek részt, de a játékot bárki kitöltheti.

Az online tesztet többször is kitöltheted, gyakorolhatsz és tanulhatsz, de figyelj, mert mindig az utolsó eredményed lesz érvényes!

A verseny első, online fordulója 2023. december 1-ig kitölthető. A legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást az online középdöntőbe, ami 2023. december 11-12-én lesz. Közülük a 10 legeredményesebb banktudós jut a döntőbe - közöttük dől el a verseny december 15-én. Az ünnepélyes díjátadó 2024 januárjában lesz az Educatio Kiállításon. A játék védnöke, a program támogatója a MBH Bank.

Nem elég a pénzt megkeresni, bánni is tudni kell vele. Tudod, mennyi lehetőséget kínálnak a digitális pénzügyek? Szerinted biztonságban van a pénzed a kiberbűnözés évtizedében? Biztosan használsz bankkártyát, pénzügyi appokat, bankolsz online. De jól használod ezeket a lehetőségeket?

Ahogy a világ folyamatosan változik, úgy kell, hogy a pénzügyi gondolkodásunk is lépést tartson a digitális korral. A Nagy Diák Banktudós Teszt a digitális pénzügyi szolgáltatások világában szolgál iránytűként, segít biztonságosan használni a legkülönbözőbb netes és az okostelefonos banki szolgáltatásokat.

Regisztrálj, játssz és légy te a XXI. század nyertes Banktudósa!

*1997.01.01 – 2005.12.31. között született, felsőoktatási jogviszonnyal rendelkezők