Teszteld magad, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. neked szól!

A DUE Médiahálózat népszerű, immár negyedszerre elindított tesztsorozatának ezúttal is az a célja, hogy megtudd: ismered-e a rád leselkedő veszélyeket, és el tudod-e kerülni azt, hogy áldozattá, netán elkövetővé válj egy-egy kényes helyzetben. Gyere, tedd magad próbára és töltsd ki a tesztet, hogy esélyese légy a fődíjnak, ami egy szuper laptop!

A három fordulóból álló vetélkedősorozat első szakasza online zajlik 2020. december 15. és 2021. április 18. között, a legügyesebbek pedig továbbjuthatnak a későbbi fordulókba. A tesztet bárki kitöltheti, de a fődíjakért csak a 14-22 éves kor közöttiek versenghetnek. A középdöntő fordulójában már két ágon folyik tovább a verseny – 14-18, illetve 19-22 éves korosztályokra oszlik a játék, s a döntők is ebben a két korcsoportban kerülnek megrendezésre 2021. május 14-én, pénteken Budapesten a Lurdy Házban a Smash Event stream stúdióban. A döntőt streameljük, így bárki online követheti azt.

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot.

Gyere, és teszteld magad - csak 18 eldöntendő kérdés a bűnmegelőzésért!

Induljon a teszt!

 

Töltsd le a Nagy Diák Tesztek app-ot, és játssz még egyszerűbben!

  

*1998.01.01. – 2006.12.31. között születettek