Lezárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3.

Standard

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3. edukatív játékunk véget ért. A tesztet 16 ezren töltöttétek ki – többen, mint a tavalyi hasonló bűnmegelőzési tesztet!

 

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3. egy háromfordulós vetélkedősorozat 14-22 év közötti fiatalok számára. Az első fordulóba 2020. januárjától lehetett bekapcsolódni egészen 2020. június 15-ig, majd az szeptember közepén megtartott online középdöntő legjobb, korosztályonkénti 6-6 játékosa kapott meghívást a szeptember 22-én megtartott élő döntőre.

 

A verseny fődíjait, a két személyre szóló görög utazásokat a 14-18 éves korosztályban a Dunakesziről érkező Jakab Ádám, a 19-22 éves korosztályban a budapesti Baranyi Dániel Sándor nyerte. A második helyezettek – Tátrai Marcell és Gergácz Bence – egy-egy értékes okostelefonnal gazdagodtak.

 

Azonban a többi játékos sem tért haza üres kézzel – valamennyien megkapták a verseny Támogatója, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács értékes ajándékcsomagját.

 

Gratulálunk a Nyerteseknek és köszönjük az NBT támogatását!

 

Az esemény napján, a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon az óvintézkedések miatt a korábbi gyakorlattal ellentétben nem 2000, hanem nagyjából 350 diák vett résztA színes programokról, közönségtalálkozókról azonban senkinek sem kellett lemondania, ugyanis a DUE Médiahálózat csapata élőben közvetítette az Akvárium Klubból a történéseket a közösségi felületein, mely a https://www.facebook.com/DUEmediahalozat oldalon bármikor megtekinthető!

 

Térjetek vissza hozzánk jövő év elején és keressétek honlapunkon a legfrissebb információkat arról, hogy mikor startol a – sorban immár negyedik– újabb bűnmegelőzési teszt játékunk!