Lezárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3. online fordulója

Standard

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3. játék első, online fordulója véget ért. A tesztet 16 ezren töltöttétek ki – többen, mint a tavalyi hasonló bűnmegelőzési tesztet!

 

A következő, már személyes jelenlétet igénylő fordulóba a legjobb eredményt elérő 1 000 játékos kap meghívást. Augusztus folyamán nagyon figyeld a játékban megadott e-mail címed, mert erre fogjuk elküldeni az értesítést a második fordulóban való részvételről, illetve a Játékkal kapcsolatos további tudnivalókról.

 

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3. egy háromfordulós vetélkedősorozat 14-22 év közötti fiatalok számára. Az első fordulóba 2020. januárjától lehetett bekapcsolódni egészen 2020. június 15-ig.

 

A legjobbak lehetőséget nyernek a vetélkedő következő fordulójában való részvételre, melynek keretében két korosztályban (14-18 évesek és 18-22 évesek) folytathatják a versenyt a két fődíjért, egy-egy fantasztikus kétszemélyes utazásra Görögországba, a jövő tanév végén.

 

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt középdöntője és döntője egy egész napos színes, szórakoztató esemény, amelyet a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül tartunk 2020. szeptember 23-án, szerdán a budapesti Akvárium Klubban.

Itt egy minden résztvevő által személyesen kitöltendő teszt-középdöntő után derül ki, hogy ki az a 6 – 6 játékos, aki egy színpadi showban mérkőzik meg a fődíjakért.

 

A Sajtófesztiválon vendégeink lesznek médiaszemélyiségek, vloggerek, színészek, sportolók, és más területekről ismert sztárok.

 

A programra a középdöntő játékosai ingyenes meghívást kapnak, de minden érdeklődő eljöhet, ha belépőt vált a rendezvényre. További részletek: www.due.hu