Az online teszt lezárult

Standard

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2. játék első, online fordulója véget ért. A tesztet közel 15 ezren töltöttétek ki – többen, mint a tavalyi hasonló bűnmegelőzési tesztet!

A következő, már személyes jelenlétet igénylő fordulóba a legjobb eredményt elérő 1 000 játékos kap meghívást. A napokban nagyon figyeld a játékban megadott e-mail címed, mert erre fogjuk elküldeni az értesítést a második fordulóban való részvételről, illetve a Játékkal kapcsolatos további tudnivalókról.

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2. egy háromfordulós vetélkedősorozat 14-22 év közötti fiatalok számára. Az első fordulóba 2019. februárjától lehetett bekapcsolódni egészen 2019. május 5-ig.

A legjobbak lehetőséget nyernek a vetélkedő következő fordulójában való részvételre, melynek keretében két korosztályban (14-18 évesek és 19-22 évesek) folytathatják a versenyt a két fődíjért, egy-egy HUAWEI MATE 10 Pro szuper kamerás okostelefonért, és a második helyezettek nyereményeiért, további egy-egy okoseszközért.

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt középdöntője és döntője egy egész napos színes, szórakoztató esemény, amelyet a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül tartunk 2019. május 28-án, kedden a budapesti Akvárium Klubban.
Itt egy, minden résztvevő által személyesen kitöltendő teszt-középdöntő után derül ki, hogy ki az a 6-6 játékos, aki egy színpadi showban mérkőzik meg a fődíjakért.

A Sajtófesztiválon vendégeink lesznek médiaszemélyiségek, vloggerek, színészek, sportolók, és más területekről ismert sztárok. Izgalmas, a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos játékokkal, a bűn- és balesetmegelőzéshez kötődő programokkal várunk.
A programra a középdöntő játékosai ingyenes meghívást kapnak, de minden érdeklődő eljöhet, ha belépőt vált a rendezvényre. További részletek: www.due.hu