Nagy sikerrel zárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. játékunk. A háromfordulós vetélkedősorozatba 2020. decemberétől lehetett bekapcsolódni egészen 2021. április 18-ig. A tesztet több, mint 17 ezren töltöttétek ki – többen, mint a tavalyi Bűnmegelőzési Tesztet!

A középdöntőt is online rendeztük 2021. április 26-27-én. Ide a legjobb eredményt elérő 1000 játékos kapott meghívást, s a legsikeresebb, korosztályonkénti 6-6 versenyző folytatta a vetélkedést a fődíjakért, egy-egy szuper laptopért, illetve a második helyekért járó okostelefonokért 2020. május 14-én egy színes, szórakoztató kvízműsor keretében.

A 14-18 éves korosztályban a versenyt a Bőnyről érkezett Gábriel Bálint nyerte, aki egy HP laptopot választott nyereményeként, a második helyezett Benedek Ildikó, a harmadik pedig Ceglédi Zente Holló lett.

A 19-22 éves korosztályban a kaposvári Török Bertram bizonyult a legjobbnak, aki szintén egy HP laptopot nyert, a második helyen Márton Kornél Péter, a harmadikon pedig Horváth Katinka végzett .

Gratulálunk a nyerteseknek!

A döntőről készült beszámolónkat itt találjátok.

Az izgalmas kvíz show pedig  itt nézhető vissza.