Nézd élőben a Nagy Magyar Filmteszt 4. döntőjét!

 

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. játék első, online fordulója véget ért. A tesztet több mint 19 ezren töltöttétek ki – újabb rekord dőlt meg a Filmteszt életében!

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. egy háromfordulós vetélkedősorozat 14-20 év közötti fiatalok számára. Az első fordulóba 2020. novemberétől lehetett bekapcsolódni egészen 2021. január 31-ig.

A középdöntőt 2021. február 17-18-án online formában rendeztük meg. Erre az első fordulóban legjobb eredményt elért 1 000 játékos kapott meghívást.

A középdöntőben legjobban szereplő 12 versenyző nevét február 19-én egy élő Zomm program keretében ismertettük. Ők automatikusan bejutottak a 2021. február 26-án, pénteken 14 órakor kezdődő döntőbe. A döntnő online is követhető és visszanézhető. Vimeo link: https://onlinerendezvenyek.hu/nagy-magyar-filmteszt/

A döntő első helyezettje választhat fődíjat magadnak egy iPhone 12 mini, egy Samsung Galaxy Note 20 és egy európai városlátogatás vagy tengerparti nyaralás közül! 

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak játék fináléja egy izgalmas showműsor lesz.A Filmteszt záró programján virtuálisan vendégeink lesznek népszerű művészek és betekinthettek a filmkészítés kulisszái mögé is.

Találkozzunk február 26-án, pénteken 14 órakor DUE Facebook, vagy a due.hu felületeinken megtekinthető élő stream közvetítésünkön! 

További részletek: www.due.hu