Szeretsz moziba járni? Vagy filmet nézni a tévében, Netflixen, HBO-n? Van kedvenc magyar filmed? Ha igen, neked szól a Nagy Magyar Filmteszt immár negyedszer!
Töltsd ki 18 kérdéses kvízünket, és tedd próbára magad, mennyire vagy járatos a magyar filmek világában! A játékkal még nyerhetsz is: a fődíjat a nyertes választja egy iPhone 12, egy Samsung Galaxy Note 20 és egy európai városlátogatás vagy tengerparti nyaralás közül. Ám ha a dobogó második vagy harmadik fokára állsz, akkor sem távozol üres kézzel – jutalmad egy-egy profi kamerás okostelefon lesz!

Oké, játszom, de mit kell tudnom a Filmtesztről?
A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. egy háromfordulós vetélkedő 14-20 év közötti* fiatalok számára, melynek első fordulójában online töltheted a magyar filmes kérdéssort a kitöltöm a tesztet menüpontra kattintva 2021. január 31-ig.

Ha még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez. A regisztrációnál meg kell adnod egy szülői e-mail címet, amelyre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot.

Az online tesztet többször is kitöltheted, gyakorolhatsz és tanulhatsz, de figyelj, mert mindig az utolsó eredményed lesz érvényes!

A második fordulóba az online tesztkitöltésen legjobb eredményt elérő játékosok kapnak meghívást. Ha te is közöttük leszel, e-mailben kapsz értesítést február elején. Ebből a fordulóból a legjobb 12 versenyző jut majd a döntőbe, és közülük a legjobb viheti haza a fődíjat.

Reméljük, te is köztük leszel és szurkolhatunk neked a 2021. február 18-i, tévés showműsorokat idéző döntőn az Akvárium Klubban!

Induljon a teszt!

*2000.01.01. – 2006.12.31. között születettek