Kezdj el Te is filmezni – ehhez az egyik legmenőbb és legprofibb kamerás telefont nyerheted velünk!

Standard

Itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3. vetélkedő!

 

A DUE és a Magyar Nemzeti Filmalap 2019. november 5-én ismét meghirdette tudás alapú vetélkedőjét, melynek fődíja egy vadiúj Samsung Galaxy Note 10, ám a második és harmadik helyezett sem távozik üres kézzel – jutalmuk szintén egy-egy profi kamerával ellátott okostelefon lesz.

 

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3. egy háromfordulós nyereményjáték 14-20 év közötti* fiatalok számára, melynek első fordulójában online töltheted ki a – DUE által, filmes szakértők bevonásával fejlesztett – kérdéssort a kitöltöm a tesztet menüpontra kattintva, 2019. november 5. és 2020. február 2. között.

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Nyugtasd meg anyut, vagy aput, csak a legjobb dolog történhet itt veled – tanulsz, szórakozol, és még akár egy telefonnal is gazdagabb lehetsz!

 

A középdöntőbe a legjobb eredményt elérő 1000 játékos kap meghívást, akik a regisztráció során megadott e-mail címre kapnak értesítést a továbbjutásról. Ebben a személyes részvételt igénylő megmérettetésben szintén tesztet tölthetnek ki a meghívottak, közülük kerül ki az a legjobb 12 versenyző, aki ringbe szállhat a fődíjért.

 

Reméljük, Te is köztük leszel, és szurkolhatunk Neked a 2020. február 20-i izgalmas és látványos döntőn az Akvárium Klubban, amely az egyik fontos eseménye lesz a magyar filmekhez kapcsolódó jövő évi programsorozatnak.

 

*1999. 11.05 – 2005. 11.05. között születettek

 
A Nagy Magyar Filmteszt játékban nyereménysorsolást hirdettünk. A tesztet 2019. november 12-30. kitöltők között 25 000 Ft értétű Extreme Digital vásárlási utalványt sorsolunk ki.
Játékszabályunk értelmében 2019. december 2-án 15 órakor megtartottuk a sorsolást, amelyen az ajándékutalványt Bogdán Rebeka Laura nyerte, akit telefonon értesítettünk. Rebekának gratulálunk! A Filmteszt folytatódik, és további nyereménysorsolásokra is számíthattok!