Szeretsz moziba járni? Vagy filmet nézni a tévében, Netflixen, HBO-n, esetleg Filmio-n? Van kedvenc magyar filmed? Ha igen, neked szól a Nagy Magyar Filmteszt, immár hatodszor!

Töltsd ki 18 kérdéses kvízünket, és tedd próbára magad, mennyire vagy járatos a magyar filmek világában! A játékkal még nyerhetsz is: a fődíjat te választod egy kétszemélyes külföldi utazás egy iPhone 13, vagy Samsung Galaxy Note 20 közül, ám ha dobogó második vagy harmadik fokára állsz, akkor sem távozol üres kézzel – jutalmad egy-egy okostelefon lehet.

Oké, játszom, de mit kell tudnom a Filmtesztről?
A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 6. egy háromfordulós vetélkedő 14-20 év közötti* fiatalok számára, melynek első fordulójában online töltheted a magyar filmes kérdéssort a kitöltöm a tesztet menüpontra kattintva 2023. február 22-ig.

Ha még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez. A regisztrációnál meg kell adnod egy szülői e-mail címet, amelyre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Nyugtasd meg anyut, aput, csak a legjobb dolog történhet itt veled – tanulsz, szórakozol, és még akár egy szuper nyereménnyel is gazdagabb lehetsz!

Az online tesztet többször is kitöltheted, gyakorolhatsz és tanulhatsz, de figyelj, mert mindig az utolsó eredményed lesz érvényes!

A második fordulóba az online tesztkitöltésen legjobb eredményt elérő játékosok kapnak meghívást. Ha te is közöttük leszel, e-mailben kapsz értesítést február közepén. Ebből a fordulóból a legjobb 10 versenyző jut majd a döntőbe, és közülük a legjobb viheti haza a fődíjat.

Reméljük, te is köztük leszel és szurkolhatunk neked a 2023. március 10-i, tévés showműsorokat idéző döntőn az Újpest Rendezvénytérben, amely az egyik fontos eseménye lesz a magyar filmekhez kapcsolódó programsorozatnak.

Induljon a teszt!
*2002.01.01. – 2008.12.31. között születettek