Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!

Ha vágod a KRESZ-t, téged keresünk! Kapcsolódj be háromfordulós nyereményjátékunkba 2022. január 25. és május 1. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy ingyenes autós jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó*!

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Először add meg a neved, e-mail címed és életkorod, illetve hogy milyen nyereményért szállsz ringbe. (A robogóvezetéshez is szükség van vezetői engedélyre, ilyet 14 éves kor felett lehet szerezni. Autós jogosítványt pedig csak 17 éves korod felett szerezhetsz!)

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot.

A regisztrációt követően elkezdheted kitölteni a tesztet. 18 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnod a játék első fordulójában. A kérdések – azok nehézségi fokától függően – 1, 2, vagy 3 pontosak lehetnek. Eredményedet azonnal megtekintheted, de a megadott e-mail címedre is megkapod. Mindenképpen helyes e-mail címet adj meg, mert erre fogjuk küldeni az értesítést, hogy bejutottál-e a második fordulóba.

A második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A második forduló már személyes jelenlétet kíván, ezt Budapesten tartjuk 2022. május 20-án.

Játékra fel, tesztelt magad, hogy te légy az utak királya, de csakis biztonságosan!

Induljon a teszt!

* A Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós edukatív játék , amelyben 14 és 24 év közötti fiatalok vehetnek részt, de a játékot bárki kitöltheti.