Lezárult a  Generali Nagy Diák Kresz-teszt 4.

Általános

Véget ért a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt 4. edukatív játékunk, amelyet több, mint 16 és fél ezren töltöttetek ki – ilyen sokan még nem indultatok a korábbi években KRESZ-tesztünkön!

 

Az idei verseny rendhagyó volt a Kresz-tesztek sorában, hiszen a nagyon sikeres első fordulót követően – amelyet  16 556 játékos töltött ki – a középdöntő is online zajlott. A második fordulóban szintén a Kresz-szel kapcsolatos kérdésekre kellett választ adni két csoportos bontásban attól függően, hogy korábban a robogó, vagy pedig az e-jogosítvány volt az áhított nyeremény.

 

A középdöntő legsikeresebb 6-6 játékosa egy élő kvízben mérhette össze tudását, ahol a kategóriájában legtöbb pontszámot elérő diák vihette el a fődíjat. Az ingyenes jogosítvány szerzési lehetőségért indulók közül Krivács Kristóf diadalmaskodott, aki az újpesti BMSZC Bolyai János Műszaki Technikum és Kollégium tanulója, a Motolux Yaris FX robogót pedig a 17 éves Kovács István nyerte, aki Kecskemétről érkezett a vetélkedőre. Szívből gratulálunk nekik!

 

2020. szeptember 22-én, a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon az óvintézkedések miatt a korábbi gyakorlattal ellentétben nem 2000, hanem nagyjából 350 diák vett részt. A színes programokról, közönségtalálkozókról azonban senkinek sem kellett lemondania, ugyanis a DUE Médiahálózat csapata élőben közvetítette az Akvárium Klubból a történéseket a közösségi felületein, mely a https://www.facebook.com/DUEmediahalozat oldalon bármikor megtekinthető!

 

Térjetek vissza hozzánk jövő év elején és keressétek honlapunkon a legfrissebb információkat arról, hogy mikor startol a – sorban immár ötödik – újabb Kresz-teszt játékunk!