Itt a Nagy Diák Kresz-teszt 8!

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!

Ha vágod a KRESZ-t, téged keresünk! Kapcsolódj be háromfordulós nyereményjátékunkba 2024. február 22. és május 8. között. Töltsd ki az online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy ingyenes autós jogosítványszerzési lehetőség, vagy egy vadiúj robogó*!

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Először add meg a neved, e-mail címed és életkorod, illetve hogy milyen nyereményért szállsz ringbe. (A robogóvezetéshez is szükség van vezetői engedélyre, ilyet 14 éves kor felett lehet szerezni. Autós jogosítványt pedig csak 17 éves korod felett szerezhetsz!)

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szüleidnek is hozzá kell járulni részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. 

A regisztrációt követően kezdheted kitölteni a tesztet, az eredményedet pedig a helyes válaszokkal a játék végén tekintheted meg. Mindenképpen helyes e-mail címet adj meg, mert erre fogjuk küldeni az értesítést, hogy bejutottál-e a második fordulóba.

A második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A második forduló már személyes jelenlétet kíván, ezt Budapesten tartjuk 2024. május 23-án.

Játékra fel, tesztelt magad, hogy te légy az utak királya, de csakis biztonságosan!

Induljon a teszt!

* A Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós edukatív játék , amelyben 14 és 24 év közötti fiatalok vehetnek részt, de a játékot bárki kitöltheti.