Vége az első fordulónak

Standard

A Nagy Diák Pénzügyes Teszt játék első, online fordulója véget ért. A tesztet több mint 11 ezren töltöttétek ki!

A következő, már személyes jelenlétet igénylő fordulóba a legjobb eredményt elérő játékosok kapnak meghívást. A napokban nagyon figyeld a játékban megadott e-mail címed, mert erre fogjuk elküldeni az értesítést a második fordulóban való részvételről, illetve a Játékkal kapcsolatos további tudnivalókról.

A Nagy Diák Pénzügyes Teszt egy háromfordulós vetélkedősorozat 14-20 év közötti fiatalok számára. Az első fordulóba 2019. március 1-től lehetett bekapcsolódni egészen 2019. május 19-ig.

A legjobbak lehetőséget nyernek a vetélkedő következő fordulójában való részvételre, melynek keretében folytathatják a versenyt a fődíjért, egy SAMSUNG Galaxy Note 9 szuper kamerás okostelefonért.

A Nagy Diák Pénzügyes Teszt középdöntője és döntője egy egész délutános színes, szórakoztató esemény lesz Budapesten a Pénzügyminisztériumban 2019. június 6-án, csütörtökön.

Itt egy minden résztvevő által személyesen kitöltendő teszt-középdöntő után derül ki, hogy ki az a 12 játékos, aki egy színpadi showban mérkőzik meg a fődíjért és a második és harmadik helyezettnek járó okoseszközökért.

A legjobb tesztkitöltők tehát meghívást kapnak a Pénzügyminisztériumba, ahová csakis előzetes regisztrációval lehet belépni és részt venni a Nagy Diák Pénzügyes Teszt záró eseményén.