Véget ért az online forduló

Standard

A Nagy Diák Versenykultúra Teszt játék első, online fordulója véget ért. A tesztet közel 8 ezren töltöttétek ki!

A következő, már személyes jelenlétet igénylő fordulóba a legjobb eredményt elérő 1 000 játékos kap meghívást. A napokban nagyon figyeld a játékban megadott e-mail címed, mert erre fogjuk elküldeni az értesítést a második fordulóban való részvételről, illetve a Játékkal kapcsolatos további tudnivalókról.

A Nagy Diák Versenykultúra Teszt egy háromfordulós vetélkedősorozat 14-24 év közötti fiatalok számára. Az első fordulóba 2019. március 8-tól lehetett bekapcsolódni egészen 2019. május 15-ig.

A legjobbak lehetőséget nyernek a vetélkedő következő fordulójában való részvételre, melynek keretében folytathatják a versenyt a két fődíjért, egy SAMSUNG Galaxy S9+ szuper kamerás okostelefonért.

A Nagy Diák Versenykultúra Teszt középdöntője és döntője egy egész napos színes, szórakoztató esemény, amelyet a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül tartunk 2019. május 28-án, kedden a budapesti Akvárium Klubban.

Itt egy minden résztvevő által személyesen kitöltendő teszt-középdöntő után derül ki, hogy ki az a 12 játékos, aki egy színpadi showban mérkőzik meg a fődíjért és a második és harmadik helyezettnek járó okoseszközökért.

A Sajtófesztiválon vendégeink lesznek médiaszemélyiségek, vloggerek, színészek, sportolók, és más területekről ismert sztárok. Részletek a programról a DUE honlapján!

A programra a középdöntő játékosai ingyenes meghívást kapnak, de minden érdeklődő eljöhet, ha belépőt vált a rendezvényre. További részletek: www.due.hu