Nagy Diák Versenykultúra Tesztről

Standard

Egy újabb izgalmas teszten teheted próbára magad, szerezhetsz praktikus tudást, sőt még értékes nyereményért is ringbe szállhatsz – itt a Nagy Diák Versenykultúra Teszt!

A március 8. és május 12. között kitölthető online teszten olyan kérdésekre kell választ adnod, amelyből kiderül jártasságod a fogyasztói tudatosság és versenyterület témakörében. Most azt gondolod, hogy neked erről fogalmad sincs? Dehogyisnem! Megtévesztő hirdetések, összehasonlító tiltott reklámok, tisztességtelen webáruházi magatartás – na ugye, Te is találkoztál már ezekkel a jelenségekkel és van is ötleted, hogyan kerüld el ezeket a csapdákat. Ehhez adunk további tippeket és információkat szórakoztató, edukatív tesztünkkel, melyet bárki kitölthet, de a nyereményjátékban csak a 14-24 éves kor közöttiek vesznek részt.

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 12-ig, az ezt követő két fordulón viszont már személyesen kell megjelennie a legeredményesebbeknek. A májusi középdöntőbe kerülő játékosokból tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol egy élő kvíz műsor során dől el, ki nyeri a fődíjat, egy Samsung Galaxy S9+ telefont!

A DUE Médiahálózat honlapján, a Tallózó hasábjain és a DUE iskolarádió adásaiban érdemes figyelni a a témához kapcsolódó cikkeket, programokat, melyek akár még a teszt kitöltésében is segítségedre lehetnek.

Versenyben az erő – mutasd meg mit tudsz! 

Indulhat a teszt!