Nagy Diák Versenykultúra Teszt 2

Standard

Újabb izgalmas teszten teheted próbára magad, szerezhetsz praktikus tudást, sőt még értékes nyereményért is ringbe szállhatsz – itt a Nagy Diák Versenykultúra Teszt 2!

Azt hiszed semmit nem tudsz a gazdasági versenyről, és rád nincs is hatással? Tévedsz! A 2019. november 1-től december 5-ig kitölthető online teszten olyan kérdésekre kell választ adnod, amelyekből kiderül jártasságod a fogyasztói tudatosság és a verseny témakörében.

Minden nap körülvesznek a megtévesztő hirdetések, összehasonlító tiltott reklámok, tisztességtelen webáruházi magatartás – na ugye, hogy Te is belefutottál már ezekbe a jelensége? Ha van sejtésed, hogyan kerüld el ezeket a csapdákat és szeretnél egy műszaki cikk vásárlási utalványt 60 000 Ft értékben, miközben próbára teszed  a tudásodat, akkor kattints ide és tedd magad próbára.

A tesztet – ha nem vagy elégedett az eredményeddel – bármikor újra kitöltheted. A fődíjra csak a 14-24 évesek pályázhatnak a játékszabály szerint, de a tesztet bárki kitöltheti, hogy próbára tegye magát!

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen december 5-ig. Az első forduló 1. szakaszának lezárásaként számítógépes jutalomsorsolást rendezünk, melyre 2019. december 6-án kerül sor azok között, akik regisztráltak a játékba, megfelelnek a korosztályi kritériumnak és végig kitöltötték az edukatív tesztet.

Versenyben az erő – mutasd meg mit tudsz! 

A teszt fődíjának, egy 60 000 Ft értékű Extreme Digital vásárlási utalványnak a nyilvános sorsolására 2019. december 6-án 15 órakor kerül sor a DUE Produceri Iroda Kft. székhelyén (1148 Budapest, Örs vezér tere 11. fsz 1).

Induljon a teszt!