Szeretsz moziba járni? Vagy filmet nézni a tévében, Netflixen, HBO-n, esetleg Filmio-n? Van kedvenc magyar filmed? Ha igen, neked szól a jubileumi Nagy Magyar Filmteszt, immár ötödször!

Töltsd ki 18 kérdéses kvízünket, és tedd próbára magad, mennyire vagy járatos a magyar filmek világában! A játékkal még nyerhetsz is: a fődíjat te választod egy kétszemélyes külföldi utazás, egy Xiaomi 11T Pro szupertelefon, vagy Samsung Galaxy Note 20 közül, ám ha dobogó második vagy harmadik fokára állsz, akkor sem távozol üres kézzel – jutalmad egy-egy okostelefon lehet.

Idén az iskolák is beszállhatnak a versenybe! Amelyik suliból a legtöbb kitöltés érkezik a játék végéig, egy laptopot kap ajándékba! A regisztrációnál válaszd ki a sulidat is!

Oké, játszom, de mit kell tudnom a Filmtesztről?
A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 5. egy háromfordulós vetélkedő 14-20 év közötti* fiatalok számára, melynek első fordulójában online töltheted a magyar filmes kérdéssort a kitöltöm a tesztet menüpontra kattintva 2022. február 15-ig.

Ha még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez. A regisztrációnál meg kell adnod egy szülői e-mail címet, amelyre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Nyugtasd meg anyut, aput, csak a legjobb dolog történhet itt veled – tanulsz, szórakozol, és még akár egy szuper nyereménnyel is gazdagabb lehetsz!

Az online tesztet többször is kitöltheted, gyakorolhatsz és tanulhatsz, de figyelj, mert mindig az utolsó eredményed lesz érvényes!

A második fordulóba az online tesztkitöltésen legjobb eredményt elérő játékosok kapnak meghívást. Ha te is közöttük leszel, e-mailben kapsz értesítést február közepén. Ebből a fordulóból a legjobb 10 versenyző jut majd a döntőbe, és közülük a legjobb viheti haza a fődíjat.

Reméljük, te is köztük leszel és szurkolhatunk neked a 2022. március 4-i, tévés showműsorokat idéző döntőn az Újpest Rendezvénytérben, amely az egyik fontos eseménye lesz a magyar filmekhez kapcsolódó programsorozatnak.

Induljon a teszt!
*2001.01.01. – 2007.12.31. között születettek