Lezárult a Nagy Diák Klímateszt első fordulója!

Soha nem látott sikerrel zárult a Nagy Diák Klímateszt online fordulója, melybe több, mint 30 000 regisztrált játékos kapcsolódott be 2021. március 5. és szeptember 5. között.  Fantasztikus tudni azt, hogy ennyien elköteleződtetek a klímavédelem mellett – azzal, hogy kitöltöttétek a tesztet, és akár egyetlen dologban környezettudatosabban viselkedtek, már sokat tesztek a tisztább és élhetőbb jövőért!

A középdöntőre és a döntőre 2021. szeptember 30-án, csütörtökön a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kerül sor a budapesti Akvárium Klubban, a Nagy Diák Klímanap keretén belül. A legjobb 1000 online kitöltő meghívást kap a második fordulóra, ahová a Nagy Diák Tesztek applikáció segítségével lesz mód regisztrálni.

A második fordulóból a harmadikba jutó 12 legjobb eredményt elérő játékos indulhat a fődíjakért ami választható lesz egy fantasztikus kétszemélyes belföldi utazás, egy elektromos robogó, vagy egy nagyértékű kerékpár közül.

A Sajtófesztivál egyéb izgalmas programokkal, aktivitásokkal is várja a résztvevőket, köztük minden Klímateszt kitöltőt. Szóval döntőre fel, várunk mindenkit egy színes, tartalmas és szórakoztató rendezvénnyel Budapest központjában, az Akvárium Klubban 2021. szeptember 30-án, csütörtökön 9 és 17 óra között!