Itt a harmadik Nagy Diák Médiaismereti Teszt vetélkedő!

Nap mint nap használod a médiát? De vajon ismered-e, tudatosan használod-e?  Képben vagy a rádió, tv és a social média világában?

Tudj meg még többet a média világáról! Tedd magad próbára és töltsd ki a tesztet, hogy te is esélyese légy a fődíjnak, egy Samsung Galaxy Tab A8 tabletnek.

A Nagy Diák Médiaismereti Teszt egy háromfordulós edukatív játék, amelynek első fordulójában bárki részt vehet, de a következő fordulókba csak 14 és 20 év* közötti fiatalok juthatnak be, így csak ők vetélkedhetnek a fődíjért. Az országos játékba egy rövid regisztráció után tudsz belekezdeni.

A verseny első, online fordulója 2022. december 20. és 2023. április 30. között elérhető a https://diakmediateszt.hu/ oldalon.

Az első, online fordulóban a legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást a 2023. május 5. és 8. között zajló online középdöntőbe. A 10 legjobb eredményt elérő versenyző jut be az online döntőbe, melynek résztvevői 2023. május 11. és 12. között tölthetik ki a mindent eldöntő kérdéssort.

Az ünnepélyes eredményhirdetés 2023. május 26-án lesz Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot. Nyugtasd meg anyut, vagy aput, csak a legjobb dolog történhet itt veled – tanulsz, szórakozol, és még akár egy Samsung Galaxy Tab A8 tablettel is gazdagabb lehetsz!

Induljon a teszt!

*2002.12.20. – 2008.12.20. között születettek