Nagy Diák Pénzügyes Tesztről

Standard

Mit fejez ki a Boldog Bolygó Index? Mit neveznek potyautas magatartásnak? Minek a rövidítése a CSOK?

Tudod már mi a témakör, amihez ezek a kérdések kapcsolódnak? Biológia? Környezetvédelem? Meglepő módon a pénzügyek és a gazdaságtan világa!

A március 1-jén indult játékos, szórakoztató és egyben edukatív tesztünkkel alapvető ismereteket és fogalmakat szeretnénk Veled megismertetni, segíteni abban, hogy otthonosabban és magabiztosabban mozogj a pénz világában, sikeresebb légy nemcsak a zsebpénzed beosztásában, hanem akár a megtakarításod befektetésében is.

A három fordulóból álló Nagy Diák Pénzügyes Teszt első szakasza online zajlik, az itt legjobb eredményt elérő diákok pedig a későbbi fordulókba kapnak bejutást. A tesztet bárki kitöltheti, de a nyereményjátékban csak a 14-20 éves kor közöttiek vesznek részt.

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 19-ig, az ezt követő két forduló viszont már személyes jelenlétet kíván. A legjobbak közé tartozni igazi megtiszteltetés, hiszen a középdöntőbe kerülő játékosokból mindössze a legjobb tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során bárki bebizonyíthatja, hogy ő a legjobb.

A legügyesebb Pénzügyes nyereménye egy Samsung Galaxy Note 9, de a 2. és 3. helyezettek  is egy-egy értékes okostelefonnal térhetnek haza. A középdöntő és döntő megrendezésére 2019. június 06-án kerül sor a Pénzügyminisztériumban. A DUE Médiahálózat honlapján, a Tallózó hasábjain és a DUE iskolarádió adásaiban érdemes figyelni a a témához kapcsolódó cikkeket, programokat, melyek akár még a teszt kitöltésében is segítségedre lehetnek!

Bizonyítsd az ügyességed, légy sikeres és pénzügyes!

Induljon a teszt.