Otthon vagy a pénzügyekben - vagy szeretnél otthon lenni?
Játékos és szórakoztató tesztünkkel próbára teheted, hogy mennyire vagy képben az alapvető pénzügyi ismeretekkel és fogalmakkal. Otthonosabban és magabiztosabban mozoghatsz a pénz világában, sikeresebb lehetsz nem csak a zsebpénzed beosztásában, hanem akár a megtakarításod befektetésében is.

A három fordulóból álló Nagy Diák Pénzügyes Teszt első szakasza online zajlik, az itt legjobb eredményt elérő diákok pedig bejuthatnak a későbbi fordulókba. A tesztet bárki kitöltheti, de a nyereményjátékban csak a 14-20 éves kor közötti középiskolások* vesznek részt. 

De nemcsak a diákok, hanem családtagjaik is nyerhetnek, ha kitöltik a tesztet! Belföldi wellness üdülés várja a legszerencsésebb szülőt vagy nagyszülőt – buzdítsd őket is játékra, közülük minden résztvevő esélyes a fődíjra!

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen 2024. május 5-ig, a diákok számára az ezt követő két forduló viszont már személyes jelenlétet kíván. A középdöntőbe kerülő játékosokból mindössze a legjobb 10 fő jut el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során bárki bebizonyíthatja, hogy ő a legjobb.

A legügyesebb Pénzügyesé a lehetőség, hogy a görögországi tengerparti nyaralás, az értékes laptop vagy az elektromos roller közül elsőként válasszon! A második és harmadik helyezett a fennmaradó díjak egyikével térhet haza, sőt a Támogatók jóvoltából számos egyéb meglepetés várja a játékban résztvevőket. 

A középdöntőt és döntőt 2024. május 24-én rendezzük meg az UP Rendezvénytérben, a 31. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül. Ugyanitt veheti át ajándékát a - május eleji sorsolás útján kiválasztott – legszerencsésebb 40 év feletti tesztkitöltő is!

Bizonyítsd az ügyességed, légy sikeres és Pénzügyes!

Induljon a teszt!
 

*2004.01.01 – 2010.12.31. között született, középiskolai jogviszonnyal rendelkezők