Ismerd meg a mezőgazdaság modern arcát és játssz velünk a „Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt 3. – mezőgazdálkodj okosan” vetélkedőn!

Számodra még mindig piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg ha az agrárium szót hallod?

Ma már nem ez a mezőgazdaság! Az agrár terület is felzárkózott a high-tech vonalba, ami minőségi termelést, biztos életkörülményeket és környezeti fenntarthatóságot jelent. Tesztünkkel megismerheted az agrárium sokszínűségét, a legmodernebb trendeket és akár kedvet kaphatsz az agrárpályához is.

Gyere, tedd magad próbára és töltsd ki a tesztet, hogy te is esélyese légy a fődíjnak, amit te választhatsz magadnak egy fantasztikus kétszemélyes külföldi utazás, egy nagyértékű kerékpár, vagy egy szuper telefon közül!


A Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt egy háromfordulós nyereményjáték, amelyben 14 és 20 év közötti fiatalok* vehetnek részt, de a játékot bárki kitöltheti. A verseny első, online fordulója 2023. szeptember 1. és 2023. december 15. között lesz elérhető a www.agrarteszt.hu oldalon. Az itt legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást a 2023. december 28-án tartandó online középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 10 agrártudós között dől el a verseny. A jövő év elején az Educatio Kiállításon kerül sor az ünnepélyes díjátadóra, melynek védnöke, a program támogatója a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem lesz. 

Az idén nagy szeretettel köszöntjük a határon túli játékosainkat is, akik a teszt életében először kapcsolódhatnak a versenybe.

Mezőgazdálkodj okosan, légy részese egy országos vetélkedőnek, hogy rád is igaz legyen – ki mint vet, úgy arat!

Induljon a teszt!

*2003.01.01. – 2009.12.31. között születettek